Trajnostni razvoj

Naredite svoje poslovanje bolj trajnostno in družbeno odgovorno!

Pripravite trajnostno poročilo, ki bo vaše nefinančno poslovanje izmerilo in vam ponudilo oceno vašega razvoja ter dejavnosti z vidika treh ključnih trajnostnih aspektov – ESG kazalnikov:

  • Okoljskega oz. Ekološkega (ang. E – Environmental)
  • Družbenega (ang. S – Social)
  • Upravljalskega (ang. G – Governance).

Nudimo svetovanje, podporo in revizijo na vsakem koraku procesa

Pripravljeni na kompleksno ESG in CSR področje

Tudi če še niste direktno zavezani k trajnostnemu poročanju po CSRD direktivi, vas lahko k poročanju o ESG kazalnikih, ki pokrivajo dejavnike okolja, družbe in upravljanja pozove vaša banka ali naročnik, saj so tudi dobaviteljski pogoji postali vse kompleksnejši.

Skupaj z vami lahko izvedemo pregled vašega poslovanja in preverimo oziroma revidiramo vaše trajnostno poročilo po globalnih in evropskih usmeritvah – ESRS (Evropski standardi trajnostnega poročanja), ki jih predpisuje nova Direktiva o trajnostnem poročanju podjetij (CSRD), v kateri je  predpisana vsebina in oblika informacij, povezanih s trajnostnim razvojem in katerih namen je zadostiti potrebam uporabnikov po kakovostnih, primerljivih in relevantnih informacijah o trajnostnih vprašanjih.

Če ste se znašli v poplavi novih usmeritev, direktiv in izrazov, kot so: GRIISO26000, ISAE 3000, AA1000 NFI, NFRD, SASB, GHG (Greenhouse Gas emissions) – ogljični odtis, emisije toplogrednih plinov, EPD, LCA, LSCA, ZERO WASTE, ZERO CARBON, OK RECYCLED, OK BIOBASED, OK COMPOST, OK BIODEGRADABLE, CRADLE TO CRADLE, EPD, CSDD, ESAP, SFRD, IFRS, TCFD, SDG, GSTC, Agenda 2030, Evropski zeleni dogovor, ESD, EMAS, TRAJNOSTNI IN OKOLJSKI ZNAKI, ISO STANDARD, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, EKODIZAJN, KPI ipd., vam lahko pomagamo.

Ponudba tečajev in seminarjev

Izobraževanja
Usposabljanje za notranje presojevalce sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015
Cena: od 370,00
Prijava in več informacij
Ponudba
Usposabljanje: Reševanje neskladnosti z 8D METODO
Cena: od 265,00
Prijava in več informacij

Kontaktirajte nas

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite obrazec za povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata ali novega znanja.

Zaupajo nam priznana podjetja v Sloveniji in po svetu

Ocena strank 4.8 / 5.0
4.8/5

Presojanje in certificiranje sistema upravljanja, produkta ali oseb vključuje neodvisne strokovnjake, ki ocenjujejo vaše procese in odkrivajo področja izboljšav.

Več kot 3.000 strokovnjakov iz skupine TÜV AUSTRIA skrbi za stranke v več kot 30 državah.

Pošljite povpraševanje

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Pošljite nam vpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.

Close