mag. Dejvi Ružič

Mag. Dejvi Ružič, univ. dipl. gosp. inž. el. je direktor slovenske podružnice mednarodnega koncerna TÜV AUSTRIA v Sloveniji.

Aktiven je na širokem področju izvajanja strokovnih nalog varnosti in zdravja pri delu, požarne varnosti, certificiranja sistemov in oseb. Ukvarja se predvsem s pripravljanjem programov usposabljanja za posebne kvalifikacije, ocenjevanjem tveganja na delovnih mestih, pregledovanjem in preizkušanjem specifične delovne opreme. Sodeloval je tudi pri več mednarodnih projektih, kot npr. pridobivanju mednarodnih kvalifikacijskih stopenj SCC/SCP in presojanju skladnosti gradbišč po celotni Evropi v skladu z SCC. Od leta 2010 je presojevalec za standard in vodilni presojevalec za standarde ISO 9001, ISO 45001 in SCC/SCP. Je tudi član skupine za zagotavljanje skladnosti in poročevalec inovacijskih projektov v koncernu TÜV AUSTRIA.

Izobraževanja
Tečaj za notranje presojevalce sistemov upravljanja informacijske varnosti ISO 27001
Cena: od 370,00
Prijava in več informacij

Pošljite povpraševanje

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.
Close