O nas

Povezujemo varnost, kakovost, inovativnost, varstvo okolja in podjetniške interese v skupen imenovalec. Od industrijskih podjetij, trgovskih in obrtnih podjetij do zdravstvenega in komunalnega sektorja ter znanstvenih in raziskovalnih institucij.

Od zasnove do neprekinjenega delovanja

Več kot 3.000 naših zaposlenih v prek 30 državah sveta se vsakodnevno trudi za uspeh naših strank in partnerjev. Ponujamo prilagojene storitve, ki obsegajo testiranje, pregledovanje, kibernetsko varnost, varstvo podatkov, certificiranje in še mnogo več.
Z mednarodno orientacijo in obsežnim naborom pooblastil se TÜV AUSTRIA postavlja kot vaš ključni partner, od zasnove projekta do njegove realizacije.

Celostne rešitve

Ponujamo inovativne rešitve, ki odgovarjajo na dinamične potrebe trga, z vedno prisotnim poudarkom na varnosti in kakovosti. Naša predanost k zagotavljanju vrhunske varnosti in kakovosti se ne kaže le v napredni opremi, temveč predvsem v razvoju naših zaposlenih.

Vrednote našega poslovanja

Naša avtonomija, integriteta in nepristranskost so ključne v vseh naših operacijah. To zagotavljamo s transparentno organizacijsko strukturo in stalnim izobraževanjem.

Smo zavezani k odgovornosti do strank, partnerjev, zaposlenih in širše družbe. Naše delo je neprecenljiv prispevek k ustvarjanju varnejše prihodnosti.

95% naših strank je izjemno zadovoljnih z našimi storitvami. Številne certifikacije, testiranja in usposabljanja nas postavljajo v sam vrh avstrijskih ponudnikov na področju testiranja, pregledovanja in certificiranja.

Zavezani kakovosti od leta 1872

Naša kompetenca, raznolikost, globalni doseg in tradicija so temelj naših storitev. Vsaka naša aktivnost je zavezana k ustvarjanju varnega okolja in dodane vrednosti za stranke, partnerje in zaposlene.

Naši dokumenti imajo priznanost po vsej Evropi in širše, kar zagotavlja pravno gotovost in zaupanje v gospodarstvu, pri oblasteh in v širši javnosti.

Kontaktirajte nas

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.

Pošljite povpraševanje

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.
Close