OK compost INDUSTRIAL (EN 13432)

OK compost HOME

Certifikat in oznaka OK compost HOME nanaša na produkte, ki se kompostirajo tudi pri nižjih temperaturah in jih tako lahko odložite tudi na kompost na vašem vrtu ali v kompostnik doma.

Informacije o certifikatu

OK compost HOME ne temelji na standardu, ampak je osnova za več standardov!
Prav zaradi tega je tukaj pomembno opomniti, da se certifikacijski program tukaj ne nanaša izrecno na določen standard, temveč podrobno opisuje vse tehnične zahteve, ki jih mora izdelek vsebovati, da pridobi certifikat. Ne smemo pozabiti tudi tega, da so bile zahteve programa OK compost HOME, opredeljene že leta 2003 in vse od takrat služijo kot osnova za pripravo več standardov, kot so:
• Avstralija: AS 5810 (2010) – Biorazgradljiva plastika – Biorazgradljiva plastika, primerna za domače kompostiranje
• Francija: NF T 51800 (2015) – Plastika – Specifikacije za plastiko, primerno za domače kompostiranje
• Evropa: prEN 17427 (2020) – Embalaža – Zahteve in preskusna shema za nosilne vrečke, primerne za obdelavo v dobro vodenih domačih obratih za kompostiranje.

Prednosti certificiranja

OK compost HOME, zagotavlja popolno biorazgradljivost v luči posebnih zahtev, tudi na vašem vrtnem kompostnem kupu. OK compost HOME ne temelji na standardu, ampak je osnova za več standardov!

Postopek certificiranja

Kontaktirajte nas

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.

Ponudba certifikatov in storitev certificiranja

Ponudba tečajev in seminarjev

Izobraževanja
Usposabljanje za notranje presojevalce sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015
Cena: od 370,00
Prijava in več informacij
Ponudba
Usposabljanje: Reševanje neskladnosti z 8D METODO
Cena: od 265,00
Prijava in več informacij

Pošljite povpraševanje

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.
Close