ISO 50001

ISO 50001, certificiranje sistemov upravljanja z energijo

Namenjen je organizacijam, ki se zavedajo dodane vrednosti upravljanja z energijo, možnosti prihranka, ki jih le-ta omogoča in ki stremijo k celostnemu obvladovanju organizacije, tako na področju kakovosti in okolja kot tudi energije.

Informacije o certifikatu

Standard ISO 50001 temelji na modelu nenehnega izboljševanja sistemov vodenja (metoda PDCA), kot je to značilno tudi za ostale standarde, npr. ISO 9001 ali ISO 14001. Namenjen je organizacijam, ki se zavedajo dodane vrednosti upravljanja z energijo, možnosti prihranka, ki jih le-ta omogoča in ki stremijo k celostnemu obvladovanju organizacije, tako na področju kakovosti in okolja kot tudi energije.

Prednosti certificiranja

Namen standarda ISO 50001 je zagotoviti okvir zahtev za organizacije, s pomočjo katerega lahko:

Razvijejo politiko za učinkovitejšo porabo energije.
Določijo načine doseganja zastavljenih ciljev.
Uporabljajo podatke za boljše razumevanje in sprejemanje odločitev o porabi energije.
Merijo rezultate.
Preverjajo, kako dobro zastavljena interna politika deluje.
Nadaljujejo z neprestanimi izboljšavami.

Postopek certificiranja

Izračun povratka investicije
Sodelavci TÜV Austria se neprestano izobražujemo tako v Sloveniji kot tudi v tujini, da vam lahko zagotovimo najbolj aktualno izkušnjo pri uvedbi standarda ISO 50001. Vaš certifikat bo dokaz neodvisnega akreditiranega organa o kakovosti vaših storitev, vaših produktih ter o organizaciji kot takšni.

Želimo, da z našo pomočjo dosežete maksimalen izkoristek vašega standarda. Ravno zato vam pred pričetkom pripravimo izračun povratka investicije (ROI) posebej za vaše podjetje.

V kolikor želite več informacij o našem delu in pridobiti ROI nam pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca spodaj.

Kontaktirajte nas

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.

Ponudba certifikatov in storitev certificiranja

Ponudba tečajev in seminarjev

Seminar: Družbena odgovornost podjetij in trajnostni razvoj

Pošljite povpraševanje

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.
Close