ISO 14001

ISO 14001, certificiranje sistemov ravnanja z okoljem

ISO 14001 je ogrodje, s katerim lahko sistematično obvladujete takojšne in dolgoročne učinke okoljskih vplivov proizvodov, storitev in procesov organizacije. S pridobitvijo certifikata ISO 14001:2015 vaše podjetje zagotavlja skladnost z zakonskimi obvezami, hkrati pa zainteresiranim stranem zagotovi, da vaš sistem okoljskega ravnanja izpolnjuje mednarodne okoljske standarde, specifične za industrijo.

Informacije o certifikatu

ISO 14001 je ogrodje, s katerim lahko sistematično obvladujete takojšne in dolgoročne učinke okoljskih vplivov proizvodov, storitev in procesov organizacije.

S pridobitvijo certifikata ISO 14001:2015 vaše podjetje zagotavlja skladnost z zakonskimi obvezami, hkrati pa zainteresiranim stranem zagotovi, da vaš sistem okoljskega ravnanja izpolnjuje mednarodne okoljske standarde, specifične za industrijo. V ta sklop spada tudi trajnostna politika. Dodana vrednost za podjetje je še posebej izrazita na področju zmanjševanja stroškov z analizo okoljskih učinkov ter optimizacijo operativnih procesov in minimalizacijo tveganj.

Certifikat ISO 14001, ki ga podeli TÜV Austria, je dokaz neodvisnega akreditiranega organa o vaših storitvah, produktih in o organizaciji kot takšni, s čimer lahko vzpostavite neodvisnost, ki ga trg zahteva.

Prednosti certificiranja

6 razlogov za uvedbo standarda
Izboljšajte svoj ugled in kredibilnost.
Pomagajte si pri izpolnjevanju zakonskih obveznosti.
Izboljšajte nadzor nad stroški.
Izboljšajte nivo uspeha pri izvajanju sprememb.
Omogočite hitrejše izboljšave procesov.
Zmanjšajte fluktuacijo zaposlenih.

Postopek certificiranja

Izračun povratka investicije
Sodelavci TÜV Austria se neprestano izobražujemo tako v Sloveniji kot tudi v tujini, da vam lahko zagotovimo najbolj aktualno izkušnjo pri uvedbi standarda ISO 9001. Vaš certifikat bo dokaz neodvisnega akreditiranega organa o kakovosti vaših storitev, vaših produktih ter o organizaciji kot takšni.

Želimo, da z našo pomočjo dosežete maksimalen izkoristek vašega standarda. Ravno zato vam pred pričetkom pripravimo izračun povratka investicije (ROI) posebej za vaše podjetje.

V kolikor želite več informacij o našem delu in pridobiti ROI nam pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca spodaj.

Kontaktirajte nas

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.

Ponudba certifikatov in storitev certificiranja

Ponudba tečajev in seminarjev

Izobraževanja
Usposabljanje za notranje presojevalce sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015
Cena: od 370,00
Prijava in več informacij
Ponudba
Usposabljanje: Reševanje neskladnosti z 8D METODO
Cena: od 265,00
Prijava in več informacij

Pošljite povpraševanje

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.
Close