Certificiranje

Certificiranje je postopek preverjanja, ali podjetje, oseba ali produkt izpolnjuje predpisane zahteve, ki temeljijo na nacionalnih ali mednarodnih standardih. Certifikat, ki ga prejmejo subjekti po uspešnem pregledu, ki ga opravi objektivna in neodvisna tretja oseba iz certifikacijske hiše TÜV AUSTRIA, predstavlja potrditev skladnosti z veljavnimi standardi. Pomembno je poudariti, da certifikati odražajo trenutno veljavno stanje, saj se standardi in zahteve lahko sčasoma spreminjajo.

Ponudba certifikatov in drugih storitev

V kolikor želite potrditi vašo usklajenost z najvišjimi standardi poslovanja, se veselimo sodelovanja z vami. S certifikatom TÜV AUSTRIA boste potrdili vašo usklajenost z mednarodno priznanimi standardi in zagotovo povečali zaupanje vaših deležnikov kakor tudi vaših zaposlenih, ki vam jih bomo pomagali usposobiti za učinkovito obvladovanje zahtev trga.

Kontaktirajte nas in z veseljem bomo skupaj z vami preverili možnosti sodelovanja ter postali vaš dolgoročni ključni partner. Z učinkovitim upravljanjem sistema, boste zagotovo pospešili doseganje poslovnih ciljev ter konkurenčnost in zagotovili boljšo varnost ter kvaliteto vaših izdelkov in storitev, posledično pa bo opazen tudi vaš prispevek k trajnostnemu razvoju.

Certificiranje sistemov, produktov in oseb

Ponudba usposabljanj, tečajev in seminarjev

Izobraževanja
Usposabljanje za notranje presojevalce sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015
Cena: od 370,00
Prijava in več informacij
Ponudba
Usposabljanje: Reševanje neskladnosti z 8D METODO
Cena: od 265,00
Prijava in več informacij

Kontaktirajte nas

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.

Zaupajo nam priznana podjetja v Sloveniji in po svetu

Ocena strank 4.8 / 5.0
4.8/5

Presojanje in certificiranje sistema upravljanja vključuje neodvisne strokovnjake, ki ocenjujejo vaše procese in odkrivajo področja izboljšav.

Več kot 1.500 strokovnjakov iz skupine TÜV AUSTRIA skrbi za stranke v več kot 20 državah.

Pošljite povpraševanje

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja! Izpolnite povpraševanje in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali na poti do pridobitve certifikata.
Close